Onze Blogs

ACTIE: Refurbished iPhone SE B grade nu aantrekkelijke aanbieding

18-08-2020

De B-grade iPhones SE worden zwaar ondergewaardeerd en zijn een aantrekkelijke aanbieding. Nu TIJDELIJK met Apple BESCHERMHOES en SCREENPROTECTOR.

Kijk eens anders naar Refurbished Producten

10-08-2020

Een andere manier om naar Refurbished Producten te kijken. Bekijk het eens vanuit het milieu, vanuit de circulaire economie. Waarbij geprobeerd wordt om producten te hergebruiken en verliezen te minimaliseren.

Je wilt een MacBook kopen maar je weet niet welke

10-08-2020

Je wilt een MacBook kopen maar je weet niet welke. Een ding weet je zeker je wil een Refurbished MacBook omdat je niet te veel wilt betalen en ook omdat je een kleine bijdrage wil leveren aan het milieu. Door een Refurbished MacBook te kopen ben je verzekerd van een technisch 100% goed apparaat met 24 maanden garantie.

MacBook15 Inch 512 GB Flash (SSD) 2.8 Ghz 16 GB (1600 Mhz) - A grade - Refurbished

Een wat? Een Chromebook

04-12-2018

Je ziet ze regelmatig langskomen in de aanbiedingen. Een Chromebook voor meestal kleine prijzen. Maar wat is een Chromebook nou eigenlijk? En wat is er anders aan in vergelijking met een ‘gewone’ Notebook (Windows of Apple of Linux)?
iPhone SE

11-07-2018

iPhone SE nu in 29 varianten beschikbaar

IPhone 7 tegen iPhone SE

14-06-2018

Regelmatig komt de vraag welke keuze het best is. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. Maar er zijn ook overeenkomsten. 

Hoewel het verschillende apparaten zijn met ieder hun specifieke kenmerken die verder gaan dan alleen verschil in prijs.

                                                                                                     

Refurbished Samsung Galaxy S7 beschikbaar

07-03-2018

De Samsung Galaxy S7 is nu ook beschikbaar als Refurbished Product. Juist voor diegenen die een Samsung Smartphone willen hebben tegen een aantrekkelijke prijs. De Samsung Galaxy S7 heeft zich bewezen. Wij zijn er van overtuigd dat de Refurbished Samsung Galaxy S7  dat net zo zal doen.


Refurbished Product Condities

07-03-2018

Bij DAR/WIN Adviesgroep vind je alleen refurbished devices die 100% technisch in orde zijn! Al onze iPhones worden namelijk op meer dan 50 punten gecontroleerd door robots. En dat zie je nergens anders! Vele tevreden klanten gingen je dan ook al voor. De kwaliteit van onze refurbished producten staat voorop.Daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Hieronder lees je meer over onze beschikbare productcondities.

Nu beschikbaar Refurbished iPhone 7 en iPhone 7 Plus

27-02-2018

    Nu beschikbaar Refurbished iPhone 7 en iPhone 7 Plus voor zéér interessante prijzen en uiteraard technisch weer op en top.


Producten {start} t/m {end} van {total} ({pages} pagina's)