--1 %
  • iPhone SE (2020) 64gb ROOD - A grade - Refurbished
  • iPhone SE (2020) 64gb ROOD - A grade - Refurbished

iPhone SE (2020) 64GB Rood - A grade - Refurbished

De iPhone SE uit 2020 is het snelste toestel in ons refurbished iPhone-assortiment. Wat de refurbished iPhone SE 2020 bijzonder maakt is de combinatie tussen compactheid en kracht. De A13-chip maakt dit toestel razendsnel, en dat terwijl je hem eenvoudig volledig met één hand bedient. Het meest populaire design en formaat van Apple is terug van weggeweest bij de iPhone SE 2020, en dat voor een betaalbare prijs, zéker als je ervoor kiest hem refurbished te kopen. Eén ding is zeker: met de vertrouwde thuisknop, een 4.7-inch beeldscherm, een eenvoudige camera met veel mogelijkheden en eindeloze kracht haal je een toestel in huis waar je over 4 jaar nog blij mee bent.

De iPhone SE 2020 refurbished heeft een glazen achterkant en is dus geschikt voor draadloos opladen. Je kunt het toestel óók snelladen, zodat de capaciteit na 30 minuten weer op 50 procent is. Je moet deze accessoires wel zelf kopen. Bij de levering krijg je gratis de standaard MFi-gecertificeerde laadaccessoires meegeleverd. Eén ding is zeker; met een volle accu kom je eenvoudig de dag door. Op de refurbished iPhone SE 2020 kun je namelijk tot wel 13 uur lang video’s kijken en bij normaal gebruik houdt de batterij het eenvoudig 24 uur lang vol.

De iPhone SE 2020 refurbished heeft het oude vertrouwde design en dat betekent dus óók dat dit toestel een thuisknop heeft! Het is tóch makkelijk om, als je aan het browsen bent of een app gebruikt, met één druk op de knop terug te keren naar het beginscherm. Onder de thuisknop bevindt zich ook meteen de Touch ID vingerafdrukscanner. Deze vorm van toestelvergrendeling is simpel, intuïtief en veilig. De privacygevoelige gegevens die op je refurbished iPhone SE 2020 staan, neem je dus overal veilig mee naartoe.

Gewoon mooie foto’s en video’s maken zonder onnodige poespas is uitstekend mogelijk met de iPhone SE 2020 refurbished. Het toestel heeft een enkele 12 megapixel camera aan de achterkant. Hiermee maak je portretfoto’s van studiokwaliteit en hebben foto’s altijd de juiste balans. De slimme camerasoftware maakt namelijk automatisch 9 foto’s en combineert per foto de beste elementen voor het mooiste eindresultaat. Perfecte foto’s met één simpele druk op de knop dus. Filmen gebeurt zelfs in 4K, wat vier keer beter is dan Full HD. Met de camera van de iPhone SE 2020 refurbished leg je dus óók bewegende beelden haarscherp vast. Omdat de camera een groothoeklens is, kun je zonder moeite lekker veel op beeld vastleggen.

Uit voorraad geleverd met 24 maanden garantie. 

Beoordeel

Please login or register to review

iPhone SE (2020) 64gb ROOD - A grade - Refurbished

    Apple
  • Merk: Apple
  • Model: S021ASE264RE
  • Beschikbaarheid: 188
  • €399,00
  • €402,30

  • Excl. BTW: €332,48