Over ons

Voor het assortiment van onze webwinkel is gekozen voor producten gericht op digitalisering. Dit betekent producten als document scanners, desktop computers, notebooks, printers uitsluitend volgens professionele maatstaven. Juist om die reden is gekozen voor Topmerken zoals Canon, Fujitsu, Kodak, Lenovo, Asus, Fujitsu, IIyama, Eizo, Brother, Dell en Panasonic.

Daarnaast is er gekozen om toepasselijke kantoor software te leveren van producten als Adobe, Kaspersky, etc... Daarbij is het uitgangspunt dat er zoveel mogelijk gangbare producten volledig digitaal geleverd kunnen worden.

 

Interessante prijs met optioneel servicecontract

De scanners ingezet in professionele omgevingen zijn cruciaal in de bedrijfsprocessen. Enerzijds vanwege de noodzakelijke voortgang maar ook vanwege de gevraagde kwaliteit. Een scanner die slechte kwaliteit aflevert levert een grote kostenpost op vanwege herstelwerkzaamheden aan het scanproces of de herkenbaarheid van de documenten gaat achteruit waardoor doelstellingen niet meer gehaald kunnen worden. DAR/WIN Adviesgroep biedt de scanners in de webwinkel aan met een optioneel servicecontract. Daarbij is het uitgangspunt dat een eventuele verstoring tot een minimum beperkt moet blijven. De prijzen worden aangegeven zowel met als zonder BTW.

 

Geen verzendkosten

Voor all producten worden géén verzendkosten berekend. Bij prijzen onder de 75 Euro exclusief BTW kunnen verzendkosten in rekening gebracht worden.

Zie voor specifieke informatie over verzendingen op http://dw-advies.com/verzending

 

Bezorgen volgens afspraak

De bestellingen  worden zo snel mogelijk uitgeleverd. Het is echter mogelijk om een afspraak te maken voor een specifieke leveringsdatum. Als deze afspraak staat zal deze nagekomen worden. Over de levering wordt met de klant gecommuniceerd. Zendingen worden door ons nauwgezet gevolgd zodat verstoringen onmiddellijk bekend zijn en er indien mogelijk wordt bijgestuurd.

Digitale leveringen worden per e-mail afgeleverd inclusief licentiegegevens en uitgebreide installatie-instructie.